Catherine draagt opnieuw wit op Ascot

Vorsten

2017-06-20 19:52:00

Catherine verscheen dinsdag op de openingsdag van de paardenraces Royal Ascot net als vorig jaar in het wit. Haar jurk van Alexander McQueen was bijna identiek aan die van vorig jaar.

De hertogin van Cambridge is niet vies het recyclen van eerder gedragen kleding, maar nadere inspectie van Britse media leert dat deze jurk toch anders is door een hoger gesloten halslijn, driekwart mouwen en een tailleband. Opvallend aan de outfit van de hertog en hertogin zijn de naamkaartjes op hun borst, die hen toegang verschaft tot de koninklijke loge.

Prins William en zijn vrouw Catherine maakten vorig jaar hun debuut bij de paardenraces van Royal Ascot. Een van de races is naar vernoemd naar de hertog van Cambridge. Het hippische evenement is bekend om strakke dresscode. Jurken moeten over de knie vallen en spaghettibandjes zijn uit den boze. Voor de dames is een hoed verplicht. Overigens is het deze week zo warm dat de organisatie de teugels rond de dresscode voor de bezoekers dit jaar iets liet vieren, hoewel de mannen nog steeds in zwart of grijs worden verwacht met vest, das en hoge hoed.
Meer Verenigd Koninkrijk

tijdelijk Gratis verzending

Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!