Catherine en William bellen met zorgpersoneel tijdens Canada Day

Vorsten

2020-07-02 09:50:39

Ter ere van Canada Day hebben de hertog en hertogin van Cambridge woensdag gebeld met zorgpersoneel van het Fraser Health’s Surrey Memorial Hospital in de Canedese provincie British Columbia. In het videogesprek werden ervaringen in de strijd tegen het coronavirus uitgewisseld en werd de staf door William en Catherine bedankt voor zijn inzet.

Veel patiënten die zwaar te lijden hebben onder het coronavirus worden in het Surrey Memorial-ziekenhuis behandeld. De hertog en hertogin van Cambridge spraken met het personeel over de impact die het virus op hun mentale gezondheid heeft gehad en hoe deze door de gezondheidsautoriteiten wordt beschermd.

“Catherine en ik zijn trots op jullie allemaal en op iedereen die ons aan de frontlinie heel moedig en stoïcijns heeft geleid en zorg voor de patiënt tot topprioriteit heeft gemaakt”, zei William. “Jullie hebben het fantastisch gedaan.” Catherine vulde hem aan: “Jullie spelen een geweldige rol en nog een zware ook. We hebben zeer veel bewondering voor alles wat jullie doen.”


Meer Verenigd Koninkrijk

– Koningspaar weer even op pad
– Het Duitse leven van de Thaise koning
– Elisabeths militaire training
– Wie zijn de Casiraghi’s?
– Vooruitblik: wanneer Charles koning wordt