Catherine laat schoolkinderen haar eigen honing proeven

Vorsten

2021-06-23 11:23:01

Catherine heeft honing uit haar eigen tuin laten proeven aan Britse schoolkinderen. De hertogin van Cambridge verraste de leerlingen van de basisschool St. Mary of the Angels in Londen met zelfgemaakte honing tijdens een excursie naar het Natural History Museum in de Britse hoofdstad.

In de grote tuin van het natuurmuseum liet de echtgenote van prins William elke leerling een lepel honing van haar zelfgemaakte honing proeven. De hertog en hertogin van Cambridge hebben een bijenkast staan op hun landgoed Sandringham in Norfolk.

Tijdens de proeverij sprak de hertogin met de leerlingen over het aantal soorten bijen in het Verenigd Koninkrijk en hoe bijen honing maken. “Er zijn maar liefst 350 soorten. Is dat niet fantastisch?”, vertelde ze. Catherine drukte de scholieren op het hart de bijen te bedanken voor de heerlijke honing. “Smaakt onze honing niet anders dan de honing uit de supermarkt? Smaakt deze honing niet naar bloemen?”

De echtgenote van prins William is beschermvrouwe van het natuurmuseum en liet zich tijdens de excursie ook bijpraten over de nieuwe projecten van het Natural History Museum voor meer natuur en groen in Londen.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze extra dikke editie van Vorsten:

 

– Fotosessie bij Paleis Huis ten Bosch
– Eindelijk weer: staatsbezoek Duitsland
– Openhartige Eloise van Oranje
– Margaret’s party island Mustique
– William en Harry samen voor Diana