Catherine plant zonnebloemzaadjes voor overleden jongen

Vorsten

28-06-2020 09:36:07

Catherine heeft eerder deze week zonnebloemzaadjes geplant ter nagedachtenis van de overleden Fraser Delf. De hertogin van Cambridge had dat beloofd te doen toen de 9-jarige jongen dit jaar overleed in een van de hospices van de organisatie waar zij beschermvrouwe van is.

De echtgenote van prins William ging donderdag langs bij het kinderhospice Nook in Norfolk, deelt ze zaterdag op Instagram. Daar hielp Catherine met het opzetten van een nieuwe tuin voor de kinderen en hun gezinnen. De hertogin plantte er zonnebloemzaadjes voor Fraser en zijn familie.

Catherine was ongeveer een uur in de tuin aan het werk en had zelfs een eigen pot en zaadjes voor verschillende planten meegenomen. De hertogin hielp met het planten van onder meer lavendel en rozemarijn.

Op Instagram bedankte Catherine zaterdag de medewerkers van het hospice. “Ik wil ook eer betonen aan alle families die zorgen voor een kind met een levensbeperkende ziekte. Jullie doen het geweldig en ik weet dat het op dit moment erg zwaar is dus mijn gedachten gaan uit naar jullie allemaal.”


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord