Catherine plant zonnebloemzaadjes voor overleden jongen

Vorsten

2020-06-28 09:36:07

Catherine heeft eerder deze week zonnebloemzaadjes geplant ter nagedachtenis van de overleden Fraser Delf. De hertogin van Cambridge had dat beloofd te doen toen de 9-jarige jongen dit jaar overleed in een van de hospices van de organisatie waar zij beschermvrouwe van is.

De echtgenote van prins William ging donderdag langs bij het kinderhospice Nook in Norfolk, deelt ze zaterdag op Instagram. Daar hielp Catherine met het opzetten van een nieuwe tuin voor de kinderen en hun gezinnen. De hertogin plantte er zonnebloemzaadjes voor Fraser en zijn familie.

Catherine was ongeveer een uur in de tuin aan het werk en had zelfs een eigen pot en zaadjes voor verschillende planten meegenomen. De hertogin hielp met het planten van onder meer lavendel en rozemarijn.

Op Instagram bedankte Catherine zaterdag de medewerkers van het hospice. “Ik wil ook eer betonen aan alle families die zorgen voor een kind met een levensbeperkende ziekte. Jullie doen het geweldig en ik weet dat het op dit moment erg zwaar is dus mijn gedachten gaan uit naar jullie allemaal.”


Meer Verenigd Koninkrijk

– Koningspaar weer even op pad
– Het Duitse leven van de Thaise koning
– Elisabeths militaire training
– Wie zijn de Casiraghi’s?
– Vooruitblik: wanneer Charles koning wordt