Catherine werkt aan plannen na uitkomst 5 Big Questions

Vorsten

2020-11-27 19:44:53

Catherine, de hertogin van Cambridge, is dankbaar voor alle medewerking van professionals en ouders aan het door haar gelanceerde onderzoek 5 Big Questions. Eerder werd al bekend dat meer dan een half miljoen Britten de enquête, die zich richt op de ontwikkeling van kinderen jonger dan vijf jaar, hebben ingevuld. Daar is Catherine heel blij mee want dankzij de uitkomsten ervan kunnen plannen worden gemaakt.

“We moeten alles doen wat we kunnen om aan deze issues te werken en het belang van de vroege kinderjaren aan te kaarten zodat we een meer verzorgende maatschappij kunnen opbouwen”, zei de echtgenote van prins William vrijdag tijdens een online forum van The Royal Foundation en Ipsos MORI.

Catherine vindt dat aandacht voor jonge kinderen net zo belangrijk is als andere grote sociale uitdagingen. “Volgend jaar lanceren we ambitieuze plannen die dat standpunt bekrachtigen”, beloofde ze.

Op basis van de uitkomsten hebben de hertogin en haar team een aantal vragen waar ze de komende periode mee aan de slag gaan, deelde Catherine. Zo willen ze onder meer onderzoeken hoe ouders meer tijd voor zichzelf vrij kunnen maken, kijken naar eenzaamheid bij ouders en onderzoeken waarom zij zich soms bevooroordeeld voelen.


Meer Verenigd Koninkrijk

– Máxima’s liefde voor muziek
– Beatrix mag weer aan het werk
– Koning Filips artistieke talent
– Catherine leent juwelen van The Queen
– Kan Diana’s erfenis William en Harry verzoenen?