Charles bedankt postmedewerkers opnieuw voor ‘cruciale’ werk

Vorsten

2021-02-23 12:45:55

Prins Charles heeft dinsdag opnieuw zijn waardering uitgesproken voor postmedewerkers in het Verenigd Koninkrijk. Dat deed de Britse troonopvolger in een videoboodschap gericht aan Royal Mail.

Charles liet tijdens een bezoek aan een postsorteercentrum in Cirencester eind vorig jaar en in een brief in mei ook al weten onder de indruk te zijn van de inzet. “Ik wil opnieuw mijn ontzettende waardering uitspreken aan jullie allemaal omdat jullie in elke hoek van het land zo ontzettend hard werken”, zegt de prins in zijn video.

Postmedewerkers hebben laten zien in moeilijke omstandigheden vastberaden hun werk goed te doen, vindt Charles. “Zelfs met alle extra uitdagingen zoals extreme weersomstandigheden, absentie van collega’s en natuurlijk het enorm toegenomen aantal pakketten.”

De prins somt op dat Royal Mail onder meer coronamaterialen, thuistesten en uitnodigingen voor vaccinatie heeft bezorgd. “De laatste maanden is weer gebleken hoe cruciaal het werk is. Grote dank opnieuw voor wat een ieder van jullie dag in dag uit doet tijdens deze lange dagen van de lockdown. Wat jullie doen en de dienst die jullie aanbieden maakt voor zoveel mensen het verschil en we zouden verloren zijn zonder jullie.”


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:

– Het warme nest van Kate: de Middletons

– Prinses Elisabeth op kamers

– Hoe zit het nu echt met Kroondomein Het Loo?

– Pieter van Vollenhoven schrijft over muziek