Charles en Camilla gaan langs bij T-shirtfabriek

Vorsten

09-07-2020 14:03:43

Na hun bezoek aan een distributiecentrum in Bristol eerder op de dag zijn prins Charles en zijn vrouw Camilla doorgereisd naar Gloucester om daar bij een T-shirtfabriek van kledingmaker Turbull & Asser langs te gaan.

Turbull & Asser maakt al sinds 1885 kleding voor vooraanstaande Britten uit onder meer showbizz- en koninklijke kringen. In het begin van de coronacrisis besloot de fabriek in Gloucester helemaal over te stappen op het fabriceren van ziekenhuiskleding voor de Britse gezondheidsdienst NHS. In totaal zijn er zo’n 6000 setjes kleding voor het zorgpersoneel gefabriceerd.

Tijdens hun bezoek gingen Charles en Camilla in gesprek met medewerkers van de fabriek. Ook bekeken zij een collectie ziekenhuiskleding die door de fabriek is geproduceerd. De prins van Wales en de hertogin van Cornwall sloten hun bezoek af door het gastenboek van de fabriek te tekenen.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.