Charles en Camilla verrassen schoolkinderen bij Tower of London

Vorsten

13-02-2020 18:54:51

Prins Charles en zijn echtgenote Camilla hebben donderdag een bezoek gebracht aan de Tower of London. De aanwezigheid van het Britse koppel was een grote verrassing voor de aanwezige schoolkinderen, die onverwacht oog in oog met de twee stonden. Het echtpaar was volgens Britse media zeker niet te beroerd om handen te schudden en kort een praatje met de leerlingen te maken.

Camilla vroeg de kinderen onder meer of ze het naar hun zin hadden en Charles was benieuwd of ze wellicht een verslag moesten schrijven over hun bezoek aan de oude gevangenis. “Kijk maar hoe veel je kunt herinneren. Als je ouder bent kun je je helemaal niets meer herinneren”, zou de Britse troonopvolger hebben gegrapt.

Een lerares uit Frankrijk was door het dolle heen dat het bezoek met haar klas zo bijzonder was. “De kinderen zijn heel, heel erg blij”, vertelde ze na afloop.

Charles en Camilla gingen naar de Tower of London vanwege het 535-jarig bestaan van de Yeoman Warders, ook wel de ‘Beefeaters’ genoemd. Ze kregen dan ook een rondleiding van deze traditionele bewakers van het fort en de Britse kroonjuwelen. Ook kreeg het koppel een stukje taart.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.