Documentaire over prins Charles bij RTL8

Vorsten

2016-03-22 14:53:00

RTL8 zendt dinsdagavond om 20.30 uur de documentaire over prins Charles uit. Aanleiding voor de uitzending is het 40-jarig bestaan van de organisatie The Prince’s Trust, het goede doel dat Charles in 1976 oprichtte om kansarme jongeren te helpen een betere toekomst op te bouwen.

Anthony McPartlin en Declan Donnelly, onder meer bekend van Britain’s Got Talent en in eigen land beter bekend als het duo Ant en Dec, hebben Charles een jaar lang van dichtbij gevolgd. Ze gingen regelmatig met de prins op pad en spraken mensen uit zijn directe omgeving.

Ze brengen onder anderen een bezoek aan zijn vrouw Camilla. Prins William en prins Harry geven de mannen een rondleiding door Kensington Palace. De prinsen vertellen hoe het was om daar op te groeien en over de band met hun vader. Tot slot zijn Ant en Dec uitgenodigd voor een royal diner in het huis van de prins in Schotland en mogen ze daar een nacht logeren.

De documentaire werd in januari uitgezonden in Groot-Brittannië en trok daar ruim 5,4 miljoen kijkers.

Bekijk hier een korte promo:

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.


Meer Verenigd Koninkrijk