Door Meghan bedachte Netflix-serie geschrapt

Vorsten

01-05-2022 20:42:03

Een tegenvaller voor Meghan, de vrouw van prins Harry. Entertainmentwebsite Deadline meldt zondag namelijk dat de serie Pearl, die de hertogin van Sussex voor Netflix zou maken, is gecanceld.

Vorige zomer werd bekendgemaakt dat Meghan met haar bedrijf Archewell Productions de animatieserie Pearl ging maken voor de streamingdienst. Pearl zou gaan over een 12-jarig meisje dat avonturen beleeft en geïnspireerd wordt door diverse invloedrijke vrouwen uit de geschiedenis. Het idee zou volledig door Meghan zijn bedacht. “Net als veel meisjes van haar leeftijd is onze heldin Pearl op weg om zichzelf te ontdekken terwijl ze de uitdagingen van het alledaagse leven moet zien te overwinnen”, schreef de hertogin destijds in een verklaring.

De animatieserie was onderdeel van de meerjarige overeenkomst die Meghan en haar man prins Harry in 2020 sloten met de streamingdienst. Hiervoor maken zij nog meer series, documentaires en kinderprogramma’s. De Sussexes zouden onder meer een serie maken over Harry’s werk bij de Invictus Games, waarvoor hij vorige maand nog in Nederland was.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze Vorsten:

 

– Haakon en Victoria, vrienden onder elkaar
– Filip en Mathilde wél naar Griekenland
– Bijna 40: prins William kiest eigen pad
– Sisi’s rebelse kleindochter
– Mode: een kijkje op de rug