Edward en Sophie maken lunches voor vrijwilligers

Vorsten

15-03-2021 23:10:04

Prins Edward en zijn vrouw Sophie hebben flink staan zwoegen in de keuken. De graaf en gravin van Wessex hielpen bij The York Project, een goed doel dat zich inzet voor daklozen in Woking. Hier maakten zij de lunch klaar voor de vrijwilligers van de organisatie.

Het stel was afgelopen woensdag aanwezig om te helpen, maar de foto’s van een kokende Sophie en Edward waren maandag pas te zien op het Instagram-account van The York Project. Al langere tijd is de gravin bekend met het goede doel. Voor prins Edward was het de eerste keer dat hij kwam helpen.

Het stel bakte onder meer bananenmuffins en gemberkoekjes voor de lunch. Daarnaast hielpen Edward en Sophie met het vullen van wekelijkse pakketten met toiletartikelen en andere benodigdheden.

De eigenaresse van The York Project, Cherisse Dealtry, was enorm blij met de hulp van het stel. “We voelden ons vereerd om de prins en de gravin te verwelkomen.”


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.