Ex neemt het op voor prins Andrew

Vorsten

16-02-2015 17:12:00

LONDEN – Een ex-vriendin van de Britse prins Andrew heeft het opgenomen voor de in opspraak geraakte royal. Volgens Daily Star verdedigde Koo Stark haar voormalige geliefde vol vuur.

De prins werd er onlangs van beschuldigd in de jaren negentig seks te hebben gehad met een meisje dat toen zeventien was. Ze zou als seksslaaf hebben gewerkt voor een vriend van de prins. De ex van Andrew noemt die beschuldiging ‘karaktermoord’.

De inmiddels 58-jarige Koo had rond 1982 een relatie van anderhalf jaar met de prins. Toen ze het recente nieuws over haar ex voor het eerst hoorde, reageerde ze ‘met woede en daarna met ongeloof’. “Deze vlek op zijn blazoen bezoedelt zijn leven als het bloed uit een verse wond. Ik weet te veel over de media en de wet om een onschuldig mens vals te laten beschuldigen.”

Ze gaat verder: “De meeste mensen hebben hun mening over hem klaar. Mijn mening is duidelijk: ik geloof dat hij een goed mens is. De beschrijving van het meisje komt niet overeen met de man die ik al mijn halve leven ken.”

Buckingham Palace weersprak de beschuldigingen aan het adres van Andrew eerder al.













Meer Verenigd Koninkrijk