Familie feliciteert jarige prins Charles met 72e verjaardag

Vorsten

14-11-2020 10:53:52

Prins Charles mag zaterdag 72 kaarsjes uitblazen. De dag gaat zoals gebruikelijk gepaard met felicitaties van zijn familie op social media.

Zoon prins William en zijn vrouw Catherine wensen hem “een hele fijne verjaardag” en delen een foto van een breedlachende Charles. De boodschap van de account Royal Family, waar vooral updates van koningin Elizabeth worden geplaatst, is nagenoeg hetzelfde. Het felicitatiebericht is vergezeld door twee kiekjes van moeder en zoon; eentje van de Queen met Charles als baby en een recenter beeld waarop de prins hard lijkt te lachen om een grap van de koningin.

De prins reist dit weekend samen met zijn vrouw Camilla naar Berlijn vanwege ‘Volkstrauerdag’. Op uitnodiging van bondspresident Frank-Walter Steinmeier nemen ze zondag deel aan de Nationale Rouwdag waarop in Duitsland alle oorlogsslachtoffers worden herdacht.

Het koppel is aanwezig bij kranslegging bij de Neue Wache en de prins houdt daarna een toespraak tijdens de algemene herdenking in het Duitse parlement.














Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord