‘Fergie’ gaat eigen verhalen voorlezen voor kinderen

Vorsten

2020-04-15 19:51:15

Sarah Ferguson gaat haar eigen kinderverhalen voorlezen en opnemen, zodat kinderen er naar kunnen kijken en luisteren via Facebook of YouTube. Dat heeft de hertogin van York, de ex van de Britse prins Andrew, woensdag bekendgemaakt op sociale media. “Ik ben heel opgetogen om Storytime met ‘Fergie en vrienden’ te lanceren”, aldus Sarah, die ook onder de naam ‘Fergie’ veel bekendheid geniet.

Storytime moet worden gezien als een ouderwets voorleesmoment en is bedoeld om kinderen tijdens de lockdown vanwege het coronavirus even bezig te houden. “Ik zal mijn eigen verhalen voorlezen, maar ook verhalen van anderen en ik zal anderen ook vragen mee te doen”, schreef de hertogin op Instagram. “Het is gratis en voor het plezier.”

Sarah belooft dat elke werkdag om 16.00 uur Britse tijd een nieuw verhaal wordt geplaatst en dat ze op zaterdagen met een langer verhaal komt. “Ik hoop echt dat jullie er van zullen genieten en dat het sommigen onder jullie iets geheel nieuws te doen geeft tijdens deze tijd die voor iedereen zo moeilijk is.”


Meer Verenigd Koninkrijk