Fergie woont nu in Zwitserland

Vorsten

03-08-2015 18:52:00

VERBIER – Sarah Ferguson woont voortaan in Zwitserland. De Hertogin van York en ex van de Britse prins Andrew heeft het landhuis in Windsor, waar ze met haar ex woonde, verruild voor hun lodge in het alpenland, schrijft The Daily Express.

“Ze zal het merendeel van haar tijd doorbrengen in Zwitserland”, bevestigt een woordvoerder van Fergie. “Ze is zeer zelfstandig en heeft veel professionele verplichtingen.” Hoewel ze nu in Zwitserland woont, zal Fergie veel in Londen te vinden zijn. Voor familieaangelegenheden zal ze volgens haar woordvoerder nog geregeld in Windsor zijn.

Prins Andrew en Ferguson scheidden in 1996, maar bleven als goede vrienden in hetzelfde huis wonen. Het chalet in skioord Verbier waar Ferguson voortaan vertoeft, telt dertig kamers en is 13 miljoen pond (ruim 18,5 miljoen euro) waard. Fergie en Andrew kochten het optrekje eerder dit jaar samen. Het voormalig echtpaar heeft twee dochters, de 26-jarige Beatrice en de 25-jarige Eugenie. Andrew en Eugenie blijven achter in het landhuis in Windsor.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.