‘Paleis wil niet reageren op foto’s Catherine’

Vorsten

27-05-2014 11:00:00

LONDEN – Clarence House heeft nog niet gereageerd op de foto’s in het Duitse blad Bild van Catherine, de hertogin van Cambridge. Op deze foto’s zijn de blote billen van Catherine onder haar opwaaiende rokje te zien.

Mirror schrijft dat het paleis (voorlopig) niet wil reageren op de beeltenissen. Een bron laat de krant weten dat Clarence House hoopt dat de pers in Engeland wel discreet omgaat met de foto’s. Het lijkt erop dat de Britse media daar gehoor aan geven. Verschillende kranten en websites melden het nieuws, maar plaatsen daar of geen foto bij of een foto die wazig is gemaakt.

De foto van de vrouw van prins William is genomen toen het stel een bezoek bracht aan Sydney. De plaatjes zouden volgens de krant Express ook vergeefs zijn aangeboden aan Britse media.

Closer

Bild publiceert de foto twee jaar nadat het Franse blad Closer iets dergelijks deed. Het blad toonde foto’s van Catherine waarop ze topless lag te zonnen. De hertog en hertogin van Cambridge spanden toen een rechtszaak aan tegen het blad en wonnen die.

Of het koninklijk huis nu ook stappen gaat ondernemen, is nog niet bekend.

Meer Verenigd Koninkrijk