Gemengde reacties op eerste podcast Harry en Meghan

Vorsten

2020-12-30 08:42:53

Niet iedereen is even enthousiast over de eerste podcast van prins Harry en zijn vrouw Meghan. Op social media zijn de reacties gemengd nadat dinsdag de eerste aflevering op Spotify verscheen.

In de eerste podcast, die 2020 Archewell Audio Holiday Special, spreken de hertog en hertogin van Sussex met beroemde gasten als Elton John, James Corden en Tyler Perry. Ook kwam zoontje Archie voorbij en waren voor het eerst woordjes van hem te horen.

Dat het koppel, dat juist strijdt voor meer privacy, ervoor koos om Archie te laten horen vonden veel twitteraars “opmerkelijk”. Anderen namen het op dat punt op voor Harry en Meghan. “Een privéleven betekent dat ze details over hun leven kunnen delen die ze willen delen en niet die iemand hen dwingt te delen”, schreef iemand.

Fijne stem

Ook het feit dat de twee niet zelf vragen stelden aan hun gasten, maar ingesproken vragen van anderen afspeelden, en de positieve toon van de aflevering viel niet bij iedereen in de smaak. “Mag ik een teiltje”, luidde een tweet. Anderen luisterden juist met veel plezier. Zo vond een twitteraar dat Meghan een fijne stem heeft. “Ik ben zo blij dat zij en Harry podcasts doen.”

Eerder deze maand werd bekend dat het echtpaar een deal heeft gesloten met Spotify om podcasts te produceren en presenteren. De Sussexes gaan ook voor Netflix aan de slag.


Meer Verenigd Koninkrijk

– Máxima’s liefde voor muziek
– Beatrix mag weer aan het werk
– Koning Filips artistieke talent
– Catherine leent juwelen van The Queen
– Kan Diana’s erfenis William en Harry verzoenen?