Harry belt vanuit zijn tuin met vrijwilligers sportorganisatie

Vorsten

2020-05-29 18:03:18

Prins Harry heeft eerder deze week via Zoom gebeld met vrijwilligers van een Britse sportorganisatie. Vanuit de tuin van zijn woning in Los Angeles belde hij met drie vrijwilligers die zich inzetten voor families in Noord-Londen, zo is te zien in een video die organisatie StreetGames vrijdag op Twitter deelt.

Het drietal deelt voedselpakketten en sportattributen uit aan kinderen en gezinnen die het zwaar hebben in de coronacrisis. “Jullie begrijpen het belang van het buiten zijn, sporten en buitenactiviteiten. Niet alleen om fysiek fit te blijven, maar ook om mentaal fit te blijven”, vindt de prins.

Harry is onder de indruk van het werk van de vrijwilligers. “Jullie doen geweldig werk. Heel erg bedankt voor wie jullie zijn en dat jullie zo aardig, vol medeleven en zorgzaam zijn voor anderen.”

De hertog van Sussex steunt StreetGames al langer. Zo bezocht Harry samen met zijn vrouw Meghan meerdere projecten. Ook selecteerde het koppel StreetGames in 2018 als een van de zeven organisaties waar mensen, in plaats van een huwelijkscadeau, een donatie aan konden geven.


Meer Verenigd Koninkrijk

– Koningspaar weer even op pad
– Het Duitse leven van de Thaise koning
– Elisabeths militaire training
– Wie zijn de Casiraghi’s?
– Vooruitblik: wanneer Charles koning wordt