Harry benadrukt belang van een sterke geest

Vorsten

05-12-2020 13:46:40

Prins Harry heeft zich in een video voor Netflix uitgesproken over “de kracht van de menselijke geest”. Dat deed hij in het kader van een nieuwe documentaire voor de streamingdienst.

Prins Harry en zijn vrouw Meghan sloegen begin september de handen ineen met de streamingdienst. De hertog en hertogin van Sussex gaan de komende jaren meerdere projecten voor de streamingdienst ontwikkelen. Met de documentaire Rising Phoenix, over paralympische sporters, maakte de 36-jarige prins dus zijn debuut.

“Alles is mogelijk in het begin, je moet het gewoon proberen”, zegt Harry in de video. “Dat is een boodschap die in iedere hoek van de wereld gehoord moet worden.” In de boodschap benadrukt de prins het belang van een sterke mentale gemoedstoestand in tijden van corona. “Om barricades te doorbreken en onszelf net iets verder te duwen dan we dachten te kunnen.”


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.