Harry en Meghan grijpen naast Emmy Award

Vorsten

13-09-2021 02:48:38

Het interview dat Oprah Winfrey had met prins Harry en zijn vrouw Meghan heeft dit weekend geen Primetime Creative Emmy Award gewonnen. De uitzending was genomineerd in de categorie beste non-fictie special met presentatie, maar de Emmy ging naar het programma Searching for Italy van acteur Stanley Tucci.

Het veelbesproken gesprek tussen Oprah en de hertog en hertogin van Sussex vond plaats in maart. Het deed veel stof opwaaien, onder meer vanwege aantijgingen van het stel dat er binnen de koninklijke familie opmerkingen waren gemaakt over de huidskleur van hun zoontje Archie. Ook vertelde Meghan dat de hofhouding geen hulp voor haar zocht toen ze aangaf dat ze suïcidale gedachtes had.

In Searching for Italy reist Stanley Tucci door minder bekende gedeeltes van Italië om daar de geschiedenis, cultuur maar vooral de lokale keuken te verkennen. De show werd afgelopen winter uitgezonden door CNN, dat al een tweede seizoen van het programma heeft besteld.

De Primetime Creative Emmy Awards zijn de televisieprijzen van de Television Academy in technische en kleinere categorieën. Ze werden zaterdag- en zondagavond uitgereikt in Los Angeles, voorafgaand aan de ‘grote’ Primetime Emmy Awards, die op 19 september worden verdeeld.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:

 

– 39 pagina’s over Amalia!
– Prinsessen en hun eerste diadeem
– Staatsbezoek Noorwegen: vrienden onder elkaar
– Royals op Griekse bruiloft