Harry en Meghan houden zich aan script tijdens feestweekend

Vorsten

28-05-2022 12:42:03

Prins Harry en zijn vrouw Meghan zullen zich volgend weekeinde tijdens de viering van het 70-jarig regeringsjubileum van koningin Elizabeth op de achtergrond houden. De hertog en hertogin van Sussex zijn van plan om zich aan het script te houden en zullen niet onverwacht ergens opduiken, zo schrijft The Telegraph.

Volgens de Britse krant is er bij de organisatie van het feestweekend “frustratie” omdat er onduidelijkheid zou zijn over waar en wanneer de Sussexes verschijnen. Ze zeggen te vrezen dat de aanwezigheid van Harry en Meghan het weekend van de koningin zal overschaduwen.

De jongste zoon van prins Charles heeft echter gezegd dat hij en Meghan zich alleen bij officiële gelegenheden laten zien omdat de koningin zou hebben gezegd dat ze “geen drama” op haar feest wil. Harry en Meghan zijn vrijdag naar verluidt bij de dankdienst in St. Paul’s Cathedral maar verschijnen niet op het balkon na Trooping the Colour op donderdag.

Het overgrote deel van hun tijd willen Harry en Meghan achter de schermen doorbrengen met hun familie. De twee nemen hun twee kinderen Archie en Lilibet mee. Voor Lilibet, die volgende week zaterdag 1 jaar wordt, wordt het de eerste keer dat ze naar Groot-Brittannië reist. Koningin Elizabeth zal haar dan voor het eerst kunnen ontmoeten.


Meer Verenigd Koninkrijk