Harry en Meghan in Madame Tussauds al weg bij familie

Vorsten

2020-01-09 16:08:14

Madame Tussauds in Londen is er als de kippen bij om in te spelen op de recente ontwikkelingen binnen de Britse koninklijke familie. De wassen evenbeelden van prins Harry en zijn vrouw Meghan zijn donderdag verplaatst en staan nu niet meer tussen de andere leden van het koningshuis.

Het museum in Londen heeft een speciaal koninklijk hoekje waar de beelden van koningin Elizabeth, prins Philip, prins Charles en zijn vrouw Camilla en prins William en Catherine staan. Ook Harry en Meghan hadden hier een plekje. maar het nieuws dat ze voornemens zijn een stap terug te doen als ‘senior’ leden van het koningshuis heeft ertoe geleid dat ze bij Madame Tussauds al verdwenen zijn.

“Net als de rest van de wereld zijn wij verrast door het nieuws rond de hertog en hertogin van Sussex”, zegt algemeen directeur Steve Davies tegen The Independent. Hij benadrukt dat het paar nog steeds prominent aanwezig blijft, maar dat Harry en Meghan nu niet meer bij de familie staan. “Als twee van onze meest populaire en geliefde beelden blijven ze natuurlijk belangrijk voor Madame Tussauds. We wachten af hoe het volgende hoofdstuk eruit zal zien.”

Het wassen beeld van Meghan werd in mei 2018 toegevoegd aan de koninklijke collectie. Dat was kort voor ze in het huwelijk trad met Harry, wiens beeld speciaal voor de bruiloft een update had gekregen.


Meer Verenigd Koninkrijk

– Koningspaar weer even op pad
– Het Duitse leven van de Thaise koning
– Elisabeths militaire training
– Wie zijn de Casiraghi’s?
– Vooruitblik: wanneer Charles koning wordt