Harry en Meghan krijgen award omdat ze niet meer kinderen willen

Vorsten

2021-07-10 12:35:37

De hertog en hertogin van Sussex hebben een speciale prijs gekregen van een goed doel omdat zij de “verlichtende beslissing” hebben genomen om hun gezin te beperken tot twee kinderen, meldt ITV.

In juni werd dochtertje Lilibet geboren, twee jaar nadat zoontje Archie ter wereld kwam. In een eerder interview met Vogue gaf prins Harry al aan dat er zo voor hem genoeg kroost in huis rondloopt. De organisatie Population Matters prijst Harry en Meghan voor hun rol in de impact op het milieu door niet meer kinderen te nemen.

“Door openlijk te kiezen voor een gezin met maximaal twee kinderen, helpen de hertog en hertogin van Sussex mee aan een betere toekomst voor hun kinderen en zijn ze een voorbeeld voor andere gezinnen”, laat een woordvoerder weten.

“Een kleiner gezin verkleint onze impact op de planeet en zorgt voor betere kansen voor onze kinderen, hun kinderen en toekomstige generaties zodat zij kunnen bloeien in een gezonde wereld”, vervolgt hij. “We prijzen de hertog en hertogin voor hun verlichtende beslissing en voor hun bevestiging dat een klein gezin ook een blij gezin is.”


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze extra dikke editie van Vorsten:

 

– Fotosessie bij Paleis Huis ten Bosch
– Eindelijk weer: staatsbezoek Duitsland
– Openhartige Eloise van Oranje
– Margaret’s party island Mustique
– William en Harry samen voor Diana