Video: Harry en Meghan tonen zoontje aan de wereld

Vorsten

08-05-2019 12:07:00

De wereld heeft een eerste glimp kunnen opvangen van de royal baby. Prins Harry en zijn vrouw Meghan toonden hun zoon in St. Georges Hall in Windsor Castle. “Ik heb de twee beste mannen in de wereld”, zei Meghan. De baby heet Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Meghan, gekleed in een crèmewitte jurk, noemt haar zoontje “een droom”. Volgens de hertogin van Sussex is hij “heel rustig en zoet”. Ze noemt de hele ervaring “magisch”.

Tekst gaat verder onder de video.

Toen het koppel door een verslaggever van Sky News werd gevraagd op wie het kindje lijkt, kon Harry daar geen antwoord op geven. “Zijn uiterlijk verandert iedere dag”, zei de prins terwijl hij straalt van geluk. Harry zegt het heerlijk te vinden om “kostbare tijd” door te brengen met zijn zoon en te zien hoe hij langzaam groot wordt. Meghan bedankte iedereen voor “alle gelukswensen en vriendelijkheid”.

Na het praatje met de pers gingen Harry en Meghan op weg naar koningin Elizabeth om haar kennis te laten maken met haar kleinzoon.

> De Vorsten Family Special met de eerste foto’s van Baby Sussex, bestel hem nu al!

De volgende keer dat Archie in het openbaar te zien zal zijn, zal waarschijnlijk tijdens de doop zijn.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.