Harry en Meghan zoeken ‘ervaringen met compassie’

Vorsten

2021-07-09 12:41:01

Harry en Meghan zijn op zoek naar verhalen over medeleven. De hertog en hertogin van Sussex roepen iedereen op ervaringen met compassie te delen via de website van hun liefdadigheidsinstelling Archewell. “Wij geloven dat compassie wereldwijd een ongelooflijke verandering kan ontketenen.”

Harry en Meghan willen “systematische, culturele verandering” stimuleren met Archewell. “Wij geloven dat medeleven de kern vormt van alle culturen en connecties ter wereld. Het komt naar voren in al onze interacties en verrijkt ons leven en dat van de mensen om ons heen.”

Voor de Sussexes staat compassie “centraal in alles wat we doen”. “Elke keer dat iemand een daad van mededogen verricht wordt onze wereld een betere plek”, aldus Harry en Meghan. “We hopen dat je met ons meewerkt aan het bouwen van een betere wereld, middels één daad van compassie tegelijk.”

De oproep van de hertog en hertogin, die vorige maand hun tweede kind verwelkomden, sluit aan bij hun goede voornemen voor 2021. Harry en Meghan begonnen het jaar met een oproep tot meer medeleven en hun voornemen om de wereld zo beter te maken.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze extra dikke editie van Vorsten:

 

– Fotosessie bij Paleis Huis ten Bosch
– Eindelijk weer: staatsbezoek Duitsland
– Openhartige Eloise van Oranje
– Margaret’s party island Mustique
– William en Harry samen voor Diana