Harry: ik was al teruggegaan naar VK als corona er niet was

Vorsten

30-08-2020 09:54:08

Als het coronavirus er niet was geweest, dan was de Britse prins Harry al zeker een keer zijn teruggegaan naar het Verenigd Koninkrijk. Dat zei de hertog van Sussex in een videogesprek met spelers van de Rugby Football League.

Harry is beschermheer van de professionele rugbycompetitie. Hij belde met een aantal rugbyspelers om het 125-jarig bestaan van de competitie te vieren. Harry leidde onder meer een quiz en sprak met de spelers over wat rugby voor ze betekent.

Harry vertelde verder dat hij van plan is om langs te komen als in 2021 het WK rugby in Engeland wordt georganiseerd. “We hebben volgend jaar een heel WK rugby voor de boeg. Ik ben absoluut van plan om weer terug te komen. Ik zou al terug zijn geweest als Covid er niet zou zijn,” zei de prins.

Harry en zijn vrouw Meghan wonen tegenwoordig in de Californische kustplaats Santa Barbara. De hertog en hertogin van Sussex verhuisden eerder dit jaar van het Verenigd Koninkrijk naar Noord-Amerika, nadat ze bekendmaakten een stapje terug te doen in het Britse koningshuis.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord