Interview van Oprah met Harry en Meghan al opgenomen

Vorsten

2021-02-21 12:09:33

Het interview van Oprah Winfrey met prins Harry en zijn vrouw Meghan is woensdag en donderdag al opgenomen in Californië, nog voordat de hertog en hertogin van Sussex officieel braken met het Britse koningshuis. Dat schrijft The Daily Mail.

Volgens een insider zou Meghan het interview zien als een uitgelezen kans om “haar stem terug te krijgen”. Het gesprek is controversieel omdat Harry en Meghan koningin Elizabeth niet zouden hebben geïnformeerd over hun plan om “alles te vertellen”. Of de breuk met het koningshuis ook ter sprake komt, is overigens niet bekend.

De Amerikaanse talkshowhost, die goed bevriend is met het koppel, praat eerst met alleen Meghan over onder meer haar leven als royal, haar huwelijk, haar werk voor goede doelen en hoe ze omgaat met de extreme aandacht van de media. Ook zal de hertogin van Sussex, die vorige week bekendmaakte opnieuw in verwachting te zijn, praten over het moederschap en zoontje Archie. Daarna schuift Harry aan en hebben ze het met Oprah over hun verhuizing naar de Verenigde Staten, plannen voor de toekomst en dromen voor hun gezin.

Het gesprek wordt op 7 maart uitgezonden op CBS.


Meer Verenigd Koninkrijk

– Máxima’s liefde voor muziek
– Beatrix mag weer aan het werk
– Koning Filips artistieke talent
– Catherine leent juwelen van The Queen
– Kan Diana’s erfenis William en Harry verzoenen?