Journalistieke organisatie verrast door steun Harry en Meghan

Vorsten

2021-03-15 19:15:13

De Britse organisatie PressPad, die zich inzet voor meer diversiteit in de journalistiek, is blij verrast met de steun van prins Harry en zijn vrouw Meghan. Dat laat oprichtster Olivia Crellin maandag weten aan tijdschrift HELLO!

Vorige week werd bekend dat de prins en zijn echtgenote zich met hun Archewell Foundation willen verbinden aan de organisatie. “Voor veel mensen was het een gekke week door alles wat naar boven kwam in het interview dat de Sussexes hadden met Oprah. Wij waren bij PressPad gewoon ons werk aan het doen voor jonge ondervertegenwoordigde mensen in de media en een pandemie aan het overleven. Ik kon het daarom niet geloven toen ik hun e-mail zag, maar ik heb gelijk gereageerd”, vertelt Crellin.

De oprichtster vindt het erg fijn dat het echtpaar PressPad gaat steunen en is erg dankbaar. Ze hoopt dat ze Harry en Meghan nog persoonlijk kan bedanken via een videogesprek. “Daarvoor is nog niets geregeld, maar dat zou geweldig zijn. Ik vind het geweldig dat we ons werk kunnen blijven doen dankzij een donatie van een organisatie wiens normen en waarden zo hetzelfde zijn als die van ons.”

Welke bijdrage Harry en Meghan precies gaan leveren is nog niet bekend.














Meer Verenigd Koninkrijk