Kate brengt bezoekje aan geboorteplek tijdens treinreis

Vorsten

08-12-2020 22:41:27

Prins William en zijn vrouw Catherine bezochten tijden hun treinreis door Groot-Brittannië wel een heel bijzonder plekje. Het paar ging dinsdag op bezoek in het Royal Berkshire ziekenhuis in Reading, de geboorteplaats van de hertogin.

De hertog en de hertogin ontmoetten tijdens het bezoekje de 775 verpleegkundigen en verloskundigen van het ziekenhuis. Catherine sprak met een aantal van hen over hun werk en de invloed van de coronacrisis.

Catherine, en haar jongere zus Pippa en broer James zijn allemaal geboren in het Berkshire ziekenhuis. De ouders van de Middletons wonen in de buurt van het ziekenhuis in Bucklebury Manor.

Het bezoekje was onderdeel van een driedaagse tour door Groot-Brittannië van William en zijn vrouw. De twee trapten zondag hun ruim 2000 kilometer lange treinreis door het land af. Tijdens hun bezoeken aan onder meer Manchester en Cardiff lag de nadruk op het bedanken van mensen in de frontlinie voor hun inspanningen tijdens de coronacrisis.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.