William en Catherine verschijnen bij rugbywedstrijd

Vorsten

2014-04-19 15:02:00

SYDNEY – Prins William en zijn vrouw Catherine hebben zaterdagavond geheel onverwacht een rugbywedstrijd bijgewoond in Sydney. Na een dag vol publieke optredens in Brisbane toog het tweetal naar de grootste stad van Australië voor het duel tussen de New South Wales Waratahs en de South African Blue Bulls.

De aanwezigheid was geen officieel bezoek; het echtpaar was dan ook casual gekleed. Op foto’s van Hello Magazine draagt de hertogin van Cambridge een blauwe spijkerbroek, grijze trui en blauwgrijs-witte sjaal. Haar echtgenoot was gehuld in een spijkerbroek en blauwe sweater.

Op de tribune van het Allianz Stadium kletste het echtpaar met andere bezoekers en zag het hoe het thuisteam met 19-12 de winst opeiste.

Brisbane

Eerder op de dag waren de Britse prins en zijn vrouw naar Brisbane gevlogen voor een rondleiding op de Australische luchtmachtbasis. Ook plantten ze een boom in de herdenkingstuin. ‘s Middags volgde een ontmoeting met de gouverneur en premier van de deelstaat Queensland en spraken zij kort met het publiek.

William, Catherine en hun zoontje George zijn sinds woensdag in Australië voor een tiendaags bezoek. Zondag staat een uitje naar de dierentuin van Sydney op de planning. Hiervoor maakten ze ook al een reis door Nieuw-Zeeland.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:

– Het warme nest van Kate: de Middletons

– Prinses Elisabeth op kamers

– Hoe zit het nu echt met Kroondomein Het Loo?

– Pieter van Vollenhoven schrijft over muziek