Kinderen tuigen digitaal kerstboom Charles en Camilla op

Vorsten

2020-12-21 10:41:56

Prins Charles en zijn vrouw Camilla kregen ook dit jaar weer hulp bij het versieren van hun kerstboom op Clarence House. Zoals elk jaar hielpen kinderen van het hospice Helen & Douglas House de hertogin van Cornwall een handje. Vanwege de coronacrisis was het feestelijke moment digitaal, zo is te zien in een video die Clarence House maandag heeft gedeeld op sociale media.

Al sinds 2007 reizen zieke kinderen en hun ouders jaarlijks naar Clarence House om de boom op te tuigen. Camilla, beschermvrouwe van het kinderhospice, ontving haar gasten dit jaar via een videoverbinding. “Ik mis het echt om jullie allemaal hier te hebben. Het is niet hetzelfde zonder jullie”, zei de hertogin, die het samen optuigen van de kerstboom “een van de hoogtepunten” van haar jaar noemde.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Voor het optuigen van de boom waren er papieren harten gemaakt met de namen van de aanwezige kinderen. Camilla sprak de kinderen een voor een om een praatje te maken en ze een plek in de kerstboom te laten uitkiezen. “Vrolijk kerstfeest en hoop op een beter nieuw jaar”, zei de hertogin aan het eind van het videogesprek.

De kinderen werden enkele dagen na het gesprek ook verrast met een cadeautasje. In de video is te zien hoe een paar van deze pakketjes werden uitgepakt en enthousiast werden ontvangen.


Meer Verenigd Koninkrijk