Koninklijke felicitaties voor jarige Meghan

Vorsten

04-08-2020 10:24:25

Meghan, de hertogin van Sussex, heeft ondanks vermeende spanningen binnen de Britse koninklijke familie hartelijke felicitaties gekregen uit verschillende hoeken van het koningshuis. De vrouw van prins Harry viert dinsdag haar 39e verjaardag.

Koningin Elizabeth liet via de officiële socialmediakanalen een felicitatie versturen. Ze wenst de hertogin een “heel fijne verjaardag”, staat in de boodschap. Het hof plaatste er een foto bij uit 2018, toen Meghan voor het eerst met de koningin in het openbaar trad.

De felicitatie van de Queen werd al snel gevolgd door soortgelijke berichten van Clarence House en Kensington Palace, van respectievelijk Meghans schoonouders prins Charles en zijn vrouw Camilla en zwager prins William en zijn vrouw Catherine.

Meghan viert haar verjaardag in Los Angeles, waar ze zich dit voorjaar met man Harry en zoon Archie vestigde. De hertog en hertogin van Sussex deden een stap terug binnen de koninklijke familie en wensten meer rust en vrijheid.

De afgelopen weken waren de Sussexes weer volop in het nieuws vanwege allerlei onthullingen in het boek Finding Freedom. Ook is het paar verwikkeld in een rechtszaak tegen de Mail on Sunday.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.