Kylie Minogue zingt op verjaardagsfeest Elizabeth

Vorsten

08-04-2016 07:19:00

Kylie Minogue is een van de artiesten die op 15 mei zal optreden tijdens de show ter ere van de negentigste verjaardag van de Britse koningin Elizabeth. Dat meldt The Telegraph.

Naast de Australische zangeres, zullen onder anderen ook tenor Andrea Bocelli, operazangeres Katherine Jenkins en popster Jess Glynne zingen op het evenement. Het komische presentatieduo Ant & Dec praat het concert aan elkaar. Verder zal ook Helen Mirren, die een Oscar won voor haar vertolking van koningin Elizabeth in de film The Queen, acte de présence geven.

De show vindt plaats op het landgoed van Windsor Castle en wordt uitgezonden op de Britse televisie. Naast de bekende sterren zullen ook verschillende politie-eenheden, zoals de Koninklijke Canadese Bereden Politie, onderdeel uitmaken van de feestelijkheden.

”We zijn vereerd dat we deze speciale viering van de koningins negentigste verjaardag mogen presenteren”, aldus Ant & Dec. ”Op deze spectaculaire avond komen de bekendste namen uit de entertainmentindustrie samen met 900 paarden en 1500 deelnemers om blijk te geven van deze speciale verjaardag.”

Meer Verenigd Koninkrijk