Liza Minnelli ontkent vriendschap met Harry en Meghan

Vorsten

2020-06-15 11:24:51

Liza Minnelli zal waarschijnlijk niet snel op de koffie komen bij Harry en Meghan. Over de Amerikaanse actrice werd afgelopen weekend geschreven dat zij de Britse prins zou hebben geholpen na zijn vertrek naar de Verenigde Staten. Volgens Liza is dat helemaal niet waar.

“Hoewel ik ze het allerbeste wens heb ik prins Harry en Meghan nooit ontmoet. Iedere verklaring die het tegenovergestelde beweert is compleet verzonnen”, schrijft de Oscarwinnares op haar Facebookpagina.

In het bericht deelt ze een link naar een artikel van The Sun waarin staat dat Liza de hertog van Sussex hulp zou hebben aangeboden tijdens de aanpassing van zijn nieuwe leven in de VS. “Harry vond de overgang van het Verenigd Koninkrijk naar Los Angeles soms erg moeilijk en ook de lockdown heeft niet geholpen om hem uit zijn schulp te trekken. Liza was close met Diana en heeft toen contact met hem opgenomen om hem te helpen”, aldus een ‘vriend’ van Harry tegen de tabloidkrant.

Ondanks dat Harry dus niet perse een vriend van haar is, kon Liza het wel uitstekend vinden met zijn moeder Diana. “Ik kon prinses Di gelukkig tot mijn vrienden rekenen.”


Meer Verenigd Koninkrijk

– Koningspaar weer even op pad
– Het Duitse leven van de Thaise koning
– Elisabeths militaire training
– Wie zijn de Casiraghi’s?
– Vooruitblik: wanneer Charles koning wordt