Mariah Carey noemde Meghan een diva als compliment

Vorsten

02-09-2022 16:42:04

Voor Mariah Carey was het geen belediging toen ze Meghan een diva noemde. De zangeres vindt het woord juist “fantastisch” en “prachtig”, twittert Carey vrijdag.

De zangeres schoof eerder deze week aan in de podcast van de hertogin van Sussex om te praten over de negatieve connotaties van het woord diva. Carey zei toen dat Meghan zelf ook haar “diva-momenten” heeft. Een uitspraak die de vrouw van prins Harry zelf een beetje nerveus maakte, zo legde ze later in de podcast uit. “Ik dacht: wat voor onzin moet ze hebben gelezen om dat te zeggen.”

“Ja, ik noemde haar een diva”, reageerde Carey vrijdag. “In de meest fantastische, prachtige en ‘empowering’ zin van het woord!!!” De zangeres zegt daarnaast dat ze het “heel leuk” vond om met Meghan te praten.

In de podcast Archetypes praat de hertogin wekelijks met een andere gast over een vooroordeel waar vrouwen mee te maken hebben. In de eerste aflevering, die vorige week dinsdag verscheen, ging Meghan met haar goede vriendin en tennisster Serena Williams in gesprek over het woord ambitie.

Meer Verenigd Koninkrijk