Meghan: Archie is dol op vogels

Vorsten

10-10-2020 22:24:26

Archie, de zoon van prins Harry en zijn vrouw Meghan, is dol op vogels. Dat blijkt uit de podcast Teenage Therapy. Daarin onthult de hertogin van Sussex per toeval dat haar zoon graag vogels hoort.

In de podcast praten Harry en Meghan over mentale gezondheid, een onderwerp dat beiden erg aan het hart gaat. Tijdens het gesprek laat Archie zich gelden. Meghan vraagt aan de interviewers of ze moet wachten tot Archie stil is. “Ik kan ook vogelgeluiden maken”, zegt Harry dan. Daarop laat Meghan zich ontvallen dat Archie dol is op vogels. Het gebeurt niet vaak dat Meghan en Harry details prijsgeven over hun privéleven.

In de podcast, die bij Harry en Meghan thuis werd opgenomen vanwege World Health Metal Day, vertellen de hertog en hertogin van Sussex hoe ze omgaan met zaken die hun mentale gezondheid in gevaar brengen. Zo zei Meghan een moeilijke tijd te hebben gehad omdat er veel onwaarheden over haar werden verteld. Ook kreeg ze te maken met vooroordelen en werd ze niet altijd even netjes behandeld in de pers.

Dagboek

Meghan zegt dat ze het daar moeilijk mee had, maar dat het haar hielp om een dagboek bij te houden. “Het helpt me dingen in perspectief te zien.”

Harry doet veel aan meditatie om rust te vinden. “Ik had niet gedacht dat ik dat ooit zou doen”, zegt hij daarover. Ook vertelde hij dat ze samen veel praten. Dat noemt hij heel belangrijk. “Hoe meer we erover praten, hoe normaler het wordt.”


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord