Meghan dankt voor steun na uitbrengen kinderboek

Vorsten

2021-06-17 13:18:33

Meghan, de hertogin van Sussex, bedankt iedereen voor de leuke reacties op de verschijning van haar eerste kinderboek The Bench. Ook feliciteert ze alle betrokkenen voor het bereiken van de eerste plaats van de bestsellerlijst van The New York Times.

Het eerste boek van de hertogin van Sussex gaat over de bijzondere relatie tussen een vader en een zoon, gezien door de ogen van een moeder, en kwam vorige week uit. The Bench is voortgevloeid uit een gedicht dat Meghan in 2019 als vaderdagcadeau aan haar man prins Harry gaf, een maand na de geboorte van zoon Archie.

“Hoewel dit gedicht begon als een liefdesbrief aan mijn man en mijn zoon, ben ik bemoedigd om te zien dat de universele thema’s van liefde, representatie en inclusiviteit bij veel andere gemeenschappen spelen”, zegt Meghan op de website van haar en Harry’s stichting Archewell. “Bedankt voor alle steun voor dit speciale project.”

The Bench verscheen onder meer in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Ierland, Australië, Nieuw-Zeeland, Indië en Zuid-Afrika.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze extra dikke editie van Vorsten:

 

– Fotosessie bij Paleis Huis ten Bosch
– Eindelijk weer: staatsbezoek Duitsland
– Openhartige Eloise van Oranje
– Margaret’s party island Mustique
– William en Harry samen voor Diana