Meghan en Harry kopen honderd mutsjes voor het goede doel

Vorsten

28-12-2020 18:30:38

Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben een kerstdonatie gedaan aan een goed doel in Nieuw-Zeeland. De hertog en hertogin van Sussex hebben uit naam van hun zoontje Archie honderd mutsjes gekocht van de organisatie Make Give Live, die gaan naar kinderen in nood.

De organisatie wilde Harry en Meghan graag een kerstkaart sturen voor hun langdurige steun. Premier Jacinda Ardern gaf de boodschap door aan het koppel, waarna de twee besloten een donatie te doen. “We vinden het geweldig dat ze onze waarden steunen en ons vlak voor de kerst lieten weten dat ze honderd mutsjes wilden bestellen om te doneren aan Archie’s ‘Kiwi-vriendjes'”, laat Make Give Live weten op Instagram.

De mutsjes worden gemaakt door leden van de organisatie en geschonken aan kinderen door heel Nieuw-Zeeland. Met een donatie voor honderd mutsen kunnen er tweehonderd worden geproduceerd.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.