Meghan en Harry maken donatie aan moeders op moederdag

Vorsten

2021-05-09 20:50:57

Meghan en prins Harry hebben op moederdag een donatie gedaan om dakloze moeders te helpen. Vanuit hun stichting Archewell Foundation heeft het stel gedoneerd aan Harvest Home, een organisatie die zich inzet voor dakloze moeders en dakloze zwangere vrouwen. Zo valt zondag te lezen op de sociale media van Harvest Home.

De donatie van Meghan en Harry bestaat uit luiers, schoonmaakmiddelen en andere essentiële items. In hun Instagram-post bedankt Harvest Home het stel en delen ze een persoonlijke brief van Meghan aan de organisatie. “Als een moeder en aankomend moeder weet ik hoe belangrijk zwangerschapsmiddelen en vertrouwde begeleiding is”, schrijft de echtgenoot van prins Harry, die zelf hoogzwanger is. “De gedoneerde spullen zijn niet alleen essentieel voor de fysieke gezondheid van moeders, maar ook voor hun mentale welzijn.”

Meghan is de organisatie enorm dankbaar voor hun werk, zo blijkt uit haar geschreven brief aan Harvest Home. “Dank voor alles wat jullie doen voor vrouwen en moeders die ergens anders geen hulp krijgen”, aldus de hertogin van Sussex.


Meer Verenigd Koninkrijk

– Máxima’s liefde voor muziek
– Beatrix mag weer aan het werk
– Koning Filips artistieke talent
– Catherine leent juwelen van The Queen
– Kan Diana’s erfenis William en Harry verzoenen?