‘Meghan en Harry ontsloegen onprofessionele nanny’

Vorsten

11-08-2020 12:23:53

Prins Harry en Meghan voelden zich “gedwongen om Archie’s nachtverpleegster te laten gaan” tijdens haar tweede dienst, “omdat ze onprofessioneel was”. Dat staat volgens Britse media beschreven in de biografie over het stel, Finding Freedom, die dinsdag uitkwam.

Meghan en Harry zouden de vrouw hebben ingehuurd na het vertrek van Meghans moeder Doria. Dat was echter van korte duur, want midden in haar tweede nachtdienst zou de verpleegster de deur zijn gewezen. Wat het onprofessionele gedrag van de verpleegster zou inhouden wordt niet duidelijk.

In een andere passage wordt vermeld dat de hertogin van Sussex door het hof nadrukkelijk werd geadviseerd om een gouden kettinkje met de initialen van Harry en Meghan niet meer te dragen, tot grote frustratie van Meghan. Het zou volgens Kensington Palace fotografen juist aanzetten tot het maken van beelden.

Goede aarde

In de afgelopen weken werden al regelmatig details uit het boek naar de media gelekt. Zo beschrijven de auteurs hoe onder anderen Harry’s beste vriend en zijn broer William hem adviseerden voorzichtig te zijn met Meghan, om niet te hard van stapel te lopen. Dat zou bij Harry niet in goede aarde zijn gevallen.

Het is tot op heden onduidelijk of Meghan en Harry hebben meegewerkt aan het boek. Kenners vonden het overduidelijk, maar het stel zelf ontkent dat het heeft meegewerkt.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.