Meghan mocht eerder niet praten met Oprah

Vorsten

05-03-2021 14:49:51

Meghan mocht eerder geen ja zeggen tegen een interview met Oprah Winfrey. Dat vertelt ze in het interview dat zondag wordt uitgezonden. Een nieuw fragment daarvan werd vrijdag online gezet.

Begin 2018 belde Oprah de hertogin van Sussex op om te vragen om een interview over de aanstaande bruiloft tussen haar en prins Harry. “Het is niet het juiste moment nu, sorry”, zei Meghan daarop. “Ik herinner me dat gesprek nog goed”, vertelt Meghan aan de interviewster. “Ik mocht dat gesprek niet eens alleen met jou voeren toen. Er moesten mensen bij zijn.”

Meghan zei uiteindelijk nee op het interview. “Ik heb nu veel meer ervaring en ik heb de mogelijkheid om mijn eigen keuzes te maken”, vertelt ze op de vraag van Oprah waarom ze nu wel wil praten. “Ik had toen geen ja kunnen zeggen. Die keuze was niet aan mij.”

In het interview, dat aankomende zondag in Nederland op Net5 te zien is, doet Meghan een boekje open over haar ervaringen met de koninklijke familie. Eerder dit jaar verbraken zij en haar man Harry de banden met het koninklijk huis. Later in het interview schuift ook prins Harry aan.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.