Meghan nerveus na ‘diva-uithaal’ Mariah Carey

Vorsten

30-08-2022 17:42:03

Meghan, de hertogin van Sussex, heeft zo haar “diva-momenten”. Al heeft ze dat zelf nooit zo doorgehad, blijkt uit de tweede aflevering van Meghans podcast Archetypes, waarin ze praat met zangeres Mariah Carey.

De twee spreken met elkaar over hun ervaringen met het woord ‘diva’ en de negatieve connotaties die daarmee gepaard gaan. “Het is niet iets waar ik iets mee heb”, stelt de vrouw van de Britse prins Harry. Carey vindt dat echter niet: “Je hebt soms diva-momenten, Meghan, doe niet alsof.”

Meghan reageert daarop ietwat geschokt. “Wat voor diva-momenten?”, vraagt ze zich af. Volgens Carey gaat het dan vooral om haar uiterlijk. “Het is het visuele”, vindt ze. “Laten we doen alsof je niet zo mooi was en niet alles had, dan zou je misschien minder diva zijn.”

Nerveus

Later in de podcast geeft Meghan in de voice-over toe dat dat moment haar een beetje nerveus maakte. “Jullie konden me natuurlijk niet zien, maar ik begon een beetje te zweten en te schuiven op m’n stoel met zoiets van: ‘wacht, wat, nee? Dat is niet waar, waarom zou je dat zeggen?’. Ik dacht: wat voor onzin moet ze hebben gelezen om dat te zeggen.”

“Ze moet mijn nerveuze lach hebben gevoeld en zoals jullie hebben gehoord maakte ze direct helder dat het om de manier ging waarop ik me kleed en om m’n houding.”

Meer Verenigd Koninkrijk