Meghan niet zwanger in Amsterdams Madame Tussauds, wel in Sydney

Vorsten

2021-02-16 14:57:52

Madame Tussauds in Amsterdam gaat het wassen beeld van Meghan geen make-over geven na het babynieuws van Harry en Meghan, aldus een woordvoerder. In Sydney is dat wel gebeurd, daar is het beeld van Meghan nu te zien met babybuik.

“Wij hebben dat in het verleden gedaan met Máxima”, laat een woordvoerder weten aan ANP. Maar Madame Tussauds wil naar eigen zeggen niet in herhaling vallen en laat het idee van een beeld van een zwangere Meghan aan zich voorbij gaan.

In Sydney is Meghan dus wel met een bolle buik te bewonderen. “Gefeliciteerd Meghan, Harry en Archie!” schrijft de woordvoerder van Madame Tussauds Sydney. “Zo opgewonden, dat we het wassen beeld van de hertogin een babybuik gaven!” De wassen dubbelganger van Meghan kreeg direct na de aankondiging van de baby van Meghan en Harry een make-over en een zwangerschapsjurk aan.

De Australische attractie heeft het beeld “voor een zwangerschapsfotoshoot in Aussie-stijl” verplaatst naar de Wild Life Sydney Zoo. Daar is een kangoeroe naast de wassen Meghan geplaatst die haar buik lijkt te kussen.


Meer Verenigd Koninkrijk

– Máxima’s liefde voor muziek
– Beatrix mag weer aan het werk
– Koning Filips artistieke talent
– Catherine leent juwelen van The Queen
– Kan Diana’s erfenis William en Harry verzoenen?