Meghan staat in Texas stil bij slachtoffers bloedbad in school

Vorsten

26-05-2022 22:42:04

Meghan, de hertogin van Sussex, heeft donderdag een bezoek gebracht aan de stad in Texas waar dinsdag negentien kinderen en twee docenten werden doodgeschoten. De vrouw van prins Harry legde bloemen bij een herdenkingsplek in Uvalde, melden verscheidene Amerikaanse media.

Meghan bekeek de witte kruisjes waarop de namen van de slachtoffers staan en plaatste witte rozen bij een van de kruisjes. De hertogin, gekleed in een T-shirt, spijkerbroek en baseballpetje, werd vergezeld door een lijfwacht en negeerde de aanwezige pers. Een woordvoerder van Meghan en haar man prins Harry liet Britse koningshuisverslaggevers weten dat de hertogin in haar “persoonlijke hoedanigheid als moeder” naar Texas reisde. Meghan wilde haar condoleances en medeleven persoonlijk overbrengen, aldus de woordvoerder.

Harry en Meghan trouwden in 2018 en hebben twee kinderen, zoon Archie (3) en dochter Lilibet (11 maanden). Twee jaar geleden besloten de Sussexes een stap terug te doen binnen het Britse koningshuis. Het gezin woont nu in Californië, waar Meghan veertig jaar geleden werd geboren.


Meer Verenigd Koninkrijk