Meghan verrast alleenstaande moeder bij Ellen DeGeneres

Vorsten

19-11-2021 02:24:03

Brittany Starks, een alleenstaande moeder die onlangs in het nieuws kwam omdat ze aanbood gratis het haar van kinderen te vlechten voor hun eerste schooldag, wist niet wat ze meemaakte toen Meghan haar uit het publiek bij de Ellen DeGeneres Show riep om naar voren te komen. Starks werd door de hertogin van Sussex geprezen en beloond voor het opzetten van haar non-profitorganisatie A Twist Of Greatness.

De vrouw was zo overvallen dat ze niet meer precies kon zeggen hoe oud haar eigen kinderen zijn, tot hilariteit van het publiek. “Oh mijn God, ik ben zo nerveus! Ik kan niet geloven dat ik hier zit,” stamelde Starks. Vervolgens vertelde ze dat ze naast de drie banen die ze heeft om voor haar eigen kinderen te zorgen een Facebook-oproep had gedaan om het haar van kinderen te vlechten waarvan de ouders er geen geld voor hebben. “Ik dacht dat er iets van zeven kids zouden komen, maar uiteindelijk hebben we nu al 150 kinderen geholpen met deze service. Daarnaast zamelen we kleding, eten en andere benodigdheden in om weg te geven, binnenkort gaan we zelfs uitbreiden naar andere steden.”

Als dank voor haar goede werk kreeg Starks een cheque van 17.500 euro van een van Ellens sponsoren en dat bedrag werd verdubbeld door de Archewell, de stichting van Harry en Meghan. “Dit is fantastisch, echt waanzinnig bedankt!,” riep een overrompelde Brittany uit, waarop Meghan antwoordde: “Wat jij doet is fantastisch, dit is echt heel inspirerend.”

Meer Verenigd Koninkrijk