Meghan wil voorbeeld zijn voor jongens en meisjes

Vorsten

2019-09-27 12:54:00

Ook al is Meghan tegenwoordig een lid van de Britse koninklijke familie, haar eigen behoeftes en wensen komen nog steeds op de eerste plaats. Dat vertelde ze tijdens een bezoek aan de Zuid-Afrikaanse hoofdstad. Ze was daar aanwezig bij een evenement voor vrouwelijke ondernemers.

Tijdens het Ladies Who Launch-evenement in Kaapstad ontmoette de hertogin van Sussex vrouwen die hun eigen bedrijven hebben in de technologie-, conservering- en modesector. Tegen de aanwezigen vertelde ze dat ze een voorbeeld wilde zijn voor jonge mannen en vrouwen. Zelfs als werkende moeder wil de vrouw van prins Harry ervoor zorgen dat ze alles kan doen wat ze van droomt. “Er zijn dagen dat je veel moet balanceren, maar dan ontmoet je iemand en zie je dat je een impact hebt op diegene. Dan heb je je ‘ah-ha’-momentje, wat erg belonend is.”

Meghan doet veel werk om vrouwen te ondersteunen. Maar tijdens het gesprek vertelde ze dat ze wel de moeder is van een zoon, en daarom ook jongens wil inspireren om het beste uit zichzelf te halen.
Meer Verenigd Koninkrijk