Melissa McCarthy lovend over prins Harry en Meghan

Vorsten

10-08-2021 20:58:21

Actrice Melissa McCarthy is lovend over prins Harry en zijn vrouw Meghan, die in haar ogen “heel inspirerend” zijn voor haar en vele anderen. McCarthy zegt blij te zijn dat de hertog en hertogin van Sussex gewoon hun eigen leven leiden, weg van het paleis.

“Ze waren zo aardig en grappig”, vertelt de Spy-actrice aan entertainmentrubriek Access Hollywood over het stel waarmee ze eerder deze maand samenwerkte voor een bijzonder initiatief ter ere van Meghans veertigste verjaardag. “Ik vond hen erg inspirerend. Ze leven hun eigen leven en ze maken de weg vrij voor hun kinderen.”

Melissa en Meghan lanceerden begin deze maand het initiatief 40×40 dat vrouwen helpt om weer terug aan het werk te gaan na de coronapandemie. “Ze doet iets geweldigs om haar veertigste verjaardag mee te vieren”, zegt de actrice over de hertogin. Melissa noemt het “verschrikkelijk aardig” dat Meghan zoiets doet om mensen in nood te helpen.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.