Fans lopen uit voor William en Harry

Vorsten

2014-05-04 08:53:00

MEMPHIS – De Britse prinsen William en Harry bezochten zaterdag het huwelijk van hun goede vriend Guy Pelly, die het jawoord gaf aan de Amerikaanse Elizabeth Wilson, erfgename van de Holiday Inn-keten. Het bezoek van de prinsen aan de trouwerij trok veel belangstellenden, schrijft USA Today.

William en Harry kennen Guy al jaren. Hij organiseerde de vrijgezellendag van prins William voor diens huwelijk. Zijn eigen huwelijksvoltrekking vond zaterdag plaats in de Memphis Hunt & Polo Club. Later op de avond was er een gekostumeerd feest, aldus Daily Mail.

De feestelijkheden duren al een paar dagen. Afgelopen donderdagavond was er een diner voor 175 gasten in een lokaal barbecuerestaurant. Vrijdag werd er een privérondleiding georganiseerd op Graceland, waar beide prinsen ook bij aanwezig waren. Hun nichtjes, de prinsessen Beatrice en Eugenie, waren ook naar Memphis gevlogen voor het huwelijk.

Verschillende fans waren naar Memphis gekomen om een glimp op te vangen van hun idolen. De 15-jarige Danny Harp uit Nashville vertelt: “Het is opwindend om deze mensen te kunnen zien, die normaal aan de andere kant van de oceaan zijn.”


Meer Verenigd Koninkrijk

tijdelijk Gratis verzending

Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!