‘We zagen een brutale kant van Kate’

Vorsten

13-12-2014 15:24:00

LONDEN – Kate deed deze week nog zo haar best tijdens haar bezoek aan New York, maar toch werd ze afgesnauwd toen ze oma’s in de wijk Harlem hielp met het inpakken van cadeautjes voor arme kinderen. De Hertogin van Cambridge trok vervolgens haar wenkbrauwen op en rolde met haar ogen. We zagen een brutale kant van Kate, schrijft The Telegraph-redacteur Claire Cohen. “En we vonden het leuk.”

“Ga door met inpakken”, snauwde de persoon die toezicht hield op het inpakgebeuren toen de vrouw van prins William kletste met de mensen om haar heen. Kate lachte lief en richtte zich weer op haar taak, maar niet voordat ze met haar gezichtsuitdrukking had laten zien dat ze de reactie nogal apart vond. Cohen schrijft: “Kate is op een officieel bezoek en volgt het koninklijke protocol. Daarom kan ze haar verbazing niet onderdrukken als iemand zich daar niet aan houdt.”

Cohen zou meer van deze kant van de hertogin willen zien. “Van de vrouw, de persoon die goede doelen steunt, de echtgenote en de moeder die echte emoties voelt en die soms laat zien.”

Meer Verenigd Koninkrijk