Exclusieve opleiding voor ‘supernanny’ prins George

Vorsten

22-03-2014 10:27:00

LONDEN – De Britse prins William en zijn vrouw Catherine hebben een Spaanse ‘supernanny’ ingehuurd om op hun zoon George te passen. Maria Teresa Turrion Borrallo heeft een exclusieve opleiding gevolgd en is uitstekend op haar taak voorbereid, weet Daily Mail.

De benoeming van de oppas voor George, die nu acht maanden oud is, kwam deze week naar buiten. Details over haar opleiding worden nu in de Britse media gepubliceerd. Borrallo volgde haar opleiding aan het Norland College in de kustplaats Bath. De opleiding tot nanny kost omgerekend meer dan 43.00 euro en telt onderdelen als oosterse vechtsporten en stuntrijden. Dat laatste zou bedoeld zijn om veilig weg te kunnen rijden van paparazzi.

De nanny heeft een strikte opleiding genoten, waarbij het standpunt centraal staat dat een kind nooit ondeugend is, maar zich ondeugend gedraagt – en nooit lichamelijk bestraft mag worden voor iets wat hij doet. George zal als hij zich stout gedraagt, dus nooit een corrigerende tik van zijn nanny krijgen, zo stelt de Britse krant.

Naar verluidt zijn William en Catherine erg blij met de uitbreiding van hun huishouding. Borrallo zal met het prinselijk paar meereizen op hun bezoek aan Australië en Nieuw-Zeeland.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.